сряда, март 05, 2008

Отчетни

Случват ми се разни неща, имам си нови придобивки... А не върви да пиша за всяко поотделно, тъй чеще ми изтърпите скучния списък! :)


  • Най-сетне ни донесоха скрина! Много е як! И е толкова огромен! Много му се радвам, още повече че ние сами си измислихме как да изглежда!

Сега остава само да го напълня :) Стига сме ползвали фотьойлите за гардероб!
  • Намерих жълт термус на СветлинА.
Сега го изпробвам дали не тече (за сега не тече).
  • Имам си нови обувки и нова чаша! Мнооого им се кефя.
 На бебо купихме столче за кола и количка. Мислехме да използваме Прасчо за бета тестер, но той ревнува от бебо и категорично отказа! Но пък за сметка на това Меца прие с готовност и огромно желание!


А пък тати Антон обеща да бута често количката. И даже нямало да разлива бира. Ще видим...

Целият албум - тук.
  • Напоследък сънувам ужасни кошмари! Котките пак се завърнаха с пълна сила и тоя път не бяха никак кротички. На няколко пъти се будех ужасно уплашена. А върха на всичко беше предната вечер, когато почти не спах заради разни ужасии...
Но вчера си купих Wind Chime (не знам как му се вика на БГ). Закачих го на балкона.

В интерес на истината си го купих защото на балкона ни е доста ветровито и много исках точно такъв. Вчера съвсем случайно си намерих и си го купих. Като се прибрах го закачих, а той започна да дрънчи като луд! На моменти чак ме дразнеше, но не го свалих! Оставих го...
Снощи спах нероятно спокойно. Без да сънувам каквото и да било... А днес, като станахме Антон ми вика: "Я гледай колко е тихичък днес, вън духа, а той съвсем тихичко и приятно подрънква! Сигурно е изгонил лошите духове!"
Да се надяваме, че е така...

Няма коментари: